Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВСлужебното правителство ще съществува може би

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВСлужебното правителство ще съществува може би
Коментари Харесай

Антон Кутев: Животът на служебното правителство свършва след седмица

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Служебното държавно управление ще съществува може би още десетина дни, само че ние доказахме, че може да се ръководи по различен метод, че могат да бъдат осветлени тематиките, показахме, пътя, по който би трябвало да се мине.

Това разяснява представителят на служебното държавно управление антон Кутев.

Целта ни беше да дадем късмет на страната да се развива във вярната посока. Това, че част от неприятните практики са свързани с ГЕРБ, това не е поради нас, а тъй като ГЕРБ са ги наложили. Сега, нямам доверие господин Дончев да не знае тези неща, уточни той.

Всички далавери са се случвали със знанието на господин Дончев, на господин Борисов, на господин Нанков и нямам доверие, че някой може да ме убеди, че това е добра процедура. Дано да съумеят да убедят прокуратурата, че те не са част от корупционната среда, уточни Кутев.

Каквото и да стане, служебнотго държавно управление завършва след една седмица. То е доста занимателно, че сега всички желаят да са съпротива. Не че не се е случвало в историята, има образци. Аз се надявам, че въпреки всичко ще има постоянно държавно управление, поради всички рецесии и закони, които би трябвало да бъдат изменени. Ако няма постоянно държавно управление, ще има служебно, само че то ще е друго, с нов декрет, уточни той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР